Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


09

Inschrijvingen schooljaar 2018-2019

Vanmorgen hebben wij de inschrijving voor de leerlingen van schooljaar 2018- 2019 open gesteld. Inmiddels zijn alle plaatsen vergeven en zijn wij gestart met een wachtlijst voor de leerlingen die geboren zijn tussen 1-10-2014 en 30-9-2015. Hiervoor kunt u bellen naar de school.

Leerlingen die geboren zijn na 30-09-2015 worden nog niet ingeschreven. Voor de leerlingen die geboren zijn tussen 1-10-2015 en 30-09-2016 start de telefonische inschrijving op 8 januari 2018 om 8.00 uur.

Lees verder09

Kinderburgemeester Yassine Mellah

Onze leerling, Yassine Mellah, is de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Hij heeft een mooie taak in het vooruitzicht en zal opkomen voor alle kinderen in Gouda! klik hier voor meer informatie.

Lees verder19

Casimirschool opnieuw excellent!!

Tot onze niet geringe vreugde hebben we dit jaar opnieuw het predicaat "Excellente School" mogen ontvangen! Deze benoeming is geldig voor de komende drie jaar.

Een fragment uit het juryrapport: 

Lees verder04

Visitatie Dalton commissie

A.s. donderdag 7 januari wordt onze school bezocht door drie visiteurs van de Nederlandse Daltonvereniging. Een door de NDV erkende daltonschool krijgt een licentie die voor vijf jaar verleend wordt. Na zo'n periode wordt een licentie niet automatisch verlengd, maar moet de kwaliteit op de school eerst weer beoordeeld worden. Dit kan leiden tot een verlenging van twee jaar, indien de kwaliteit niet helemaal in orde is, of tot vijf jaar als de kwaliteit wel in orde is. Dit wordt inmiddels onze vierde visitatie.

Lees verder09

aanmelding nieuwe leerlingen

De telefonische inschrijving voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014 start op 4 januari 2016 om 8 uur. Aanmelden kan alleen telefonisch! 

Het gaat om kinderen die in het schooljaar 2017-2018 vier jaar worden.  

Lees verder03

Inspectierapport 2015

In de zomer van 2015 hebben we bezoek gehad van de Inspectie. Een paar dagen heeft de inspecteur uitgebreid gekeken in de school, gepraat met kinderen, ouders, leerkrachten en directie.

Lees verder03

Het CasiKoor gaat weer beginnen!

Meteen op maandag na de herfstvakantie gaat het CasiKoor weer van start!

Lees verder28

Groep 8 bezoekt de tweede kamer

Bij ons bezoek aan de Tweede Kamer afgelopen week heeft hoofd Kamerbewaarder Marck speciaal geregeld dat er van ons een foto van ons werd gemaakt op de publieke tribune. Hoewel dat stiekem gebeurde waren m'n kanjers van 8 toch alert genoeg om de fotograaf op te merken....

lees meer over ons bezoek op onze Facebookpagina . https://www.facebook.com/Casimirschool 

Lees verder11

Fijne vakantie!

Het Casimirteam wenst alle kinderen en hun ouders een geweldige zomervakantie, geniet, tank lekker bij, en kom heelhuids terug van alle vakantiebestemmingen!

We zien jullie graag weer terug op maandag 24 augustus!

 

http://tripsthroughtheworld.nl/wp-content/uploads/2015/04/Vakantie.jpg

Lees verder05

Casikoor opent Shantyfestival

Casikoor opent Shantyfestival

Ons Casikoor opent dit jaar het Shantyfestival!

Lees verderPagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste