Wat gebeurde er op Twitter?

Dalton informatie

Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

Nieuws uit de school

Het CasiKoor gaat weer beginnen!

Meteen op maandag na de herfstvakantie gaat het CasiKoor weer van start!

Elke maandag gaan we repeteren, dit jaar voor weer een aantal optredens:

- Het CasiKoor maakt deel uit van de kerstvoorstelling van dit jaar.

- Een selectie van het CasiKoor zal deel uitmaken van het grote koor dat wordt samengesteld voor "Gouda bij Kaarslicht", waarbij kinderen van diverse basisscholen samen zullen optreden op Kaarsjesavond.

- Het hele CasiKoor zal weer kerstliedjes zingen in het Goudse Geldkistje

- Het koor treedt uiteraard ook weer op voor de buren van Huize Groeneweg bij hun jaarlijkse kerstlunch, in de week voor de kerstvakantie.

Op maandag wordt er weer gerepeteerd; maar deze keer iets langer dan normaal: van 15.30 uur tot ongeveer 16.15 uur zingen we voor het kerstfeest (waarbij dus ook kinderen van andere scholen aanwezig zijn).
Vervolgens gaan de kinderen van de andere scholen naar huis, en vanaf 16.15 uur tot ongeveer 16.45 uur repeteren we dan de liedjes voor het kerststuk.

Alle kinderen vanaf groep 5 zijn welkom om mee te doen! Kom vooral lekker meezingen.

Wel een verzoek: als je je hebt opgegeven en je gaat ook echt meedoen, verwachten we wel dat je op zoveel mogelijk repetities aanwezig bent (overmacht daargelaten natuurlijk).

Plaats reactie

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen.