Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


Ingaven voor 'John Tak'

26

Het complete juryrapport van de Commissie Excellente Scholen

De jury die ons het predicaat "Excellente School" heeft toegekend heeft een fraai rapport over ons geschreven. Dit complete rapport kunt u hier lezen.


Lees verder26

Excellente school!!!!!

Tot onze niet geringe vreugde mogen we onszelf vanaf nu "excellente school" noemen!

Vanmiddag zijn in de Stadsschouwburg in Den Haag de scholen bekend gemaakt die dit jaar het predicaat "Excellente school" krijgen. En we zitten erbij!!!!!!!!!

Lees verder19

Groene school

Het duurzamer maken van onze school staat al tijden op ons verlanglijstje. De waan van de dag staat helaas vaak in de weg van lange termijn wensen. Tot er opeens twee Casikids aan het bureau van directeur Wouter stonden....

Lees verder19

Fijne vakantie!

Het team van de Casimirschool wenst alle kinderen, ouders en familie een heerlijke vakantie, fijne kerst en een fantastisch, gezond, vrolijk, creatief, leerzaam, zinvol 2015!!

 

 

Lees verder09

Wijziging optreden CasiKoor op zaterdag 13 december

Vorig jaar hebben we met het CasiKoor gezongen op het grote Marktplein, op het speciale podium tegenover de Albert Heijn en De Zalm. Dit was als "voorafje" van de Lichtjesparade, de optocht, door de stad. Dit jaar zouden we in eerste instantie alleen "langs de route" een optreden verzorgen, maar vandaag is ons toch gevraagd om na afloop van de Lichtjesparade een optreden te geven op de Markt!!

 

Lees verder05

Activiteiten van het CasiKoor in december - update

Het CasiKoor laat ook deze kerst weer van zich horen! Hieronder kunt u lezen waar het koor deze decembermaand te beluisteren is. Het is best een lijstje geworden! Ouders van onze zangers en zangeressen, print dit lijstje even uit...!

Lees verder05

Sinterklaas bij ons op school!

Vandaag was de Sint bij ons op school met zijn zwarte Pieten! Hij bleef de hele dag bij ons. Natuurlijk hebben zijn komst niet onopgemerkt voorbij laten gaan!! 

 

Lees verder10

Maandviering verzet naar a.s. vrijdag

http://www.dekoelepietenband.nl/wp-contentkp/uploads/2013/10/Theater.jpgDe maandviering van de groepen 1/2B, 5B en 6A is verzet naar vrijdag 14 november.

Lees verder04

Informatie omtrent uitvaart Yzette

Donderdagavond 6 november is er voor de ouders van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Yzette. De uitvaart van Yzette zal a.s. vrijdag 7 november om 11 uur plaatsvinden op begraafplaats De IJsselhof. De school zal die dag gesloten zijn.

Lees verder04

Verdrietig...

Vandaag hebben we met de kinderen en met elkaar stilgestaan, herdacht, gepraat... Gehuild en gelachen. Herinneringen opgehaald aan Yzette.

Lees verderPagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste