Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


Ingaven voor 'John Tak'

19

Casimirschool opnieuw excellent!!

Tot onze niet geringe vreugde hebben we dit jaar opnieuw het predicaat "Excellente School" mogen ontvangen! Deze benoeming is geldig voor de komende drie jaar.

Een fragment uit het juryrapport: 

Lees verder04

Visitatie Dalton commissie

A.s. donderdag 7 januari wordt onze school bezocht door drie visiteurs van de Nederlandse Daltonvereniging. Een door de NDV erkende daltonschool krijgt een licentie die voor vijf jaar verleend wordt. Na zo'n periode wordt een licentie niet automatisch verlengd, maar moet de kwaliteit op de school eerst weer beoordeeld worden. Dit kan leiden tot een verlenging van twee jaar, indien de kwaliteit niet helemaal in orde is, of tot vijf jaar als de kwaliteit wel in orde is. Dit wordt inmiddels onze vierde visitatie.

Lees verder03

Inspectierapport 2015

In de zomer van 2015 hebben we bezoek gehad van de Inspectie. Een paar dagen heeft de inspecteur uitgebreid gekeken in de school, gepraat met kinderen, ouders, leerkrachten en directie.

Lees verder03

Het CasiKoor gaat weer beginnen!

Meteen op maandag na de herfstvakantie gaat het CasiKoor weer van start!

Lees verder11

Fijne vakantie!

Het Casimirteam wenst alle kinderen en hun ouders een geweldige zomervakantie, geniet, tank lekker bij, en kom heelhuids terug van alle vakantiebestemmingen!

We zien jullie graag weer terug op maandag 24 augustus!

 

http://tripsthroughtheworld.nl/wp-content/uploads/2015/04/Vakantie.jpg

Lees verder18

Kijkochtend project

Als afsluiting van het project is er a.s. vrijdagochtend een kijkochtend in de school. Om ook onze werkende ouders de gelegenheid te geven is de kijkochtend daarom al van 8.15 uur tot 9.15 uur. U bent van harte uitgenodigd om door de school te wandelen en te bekijken wat onze groepen dit jaar hebben gedaan.

Lees verder02

CasiKoor repetities en optreden voor Vroman100

Vanaf maandag 9 maart komt het CasiKoor weer bij elkaar voor een aantal repetities in het lokaal van groep 8a. We repeteren van steeds 15.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Lees verder16

Mogelijke prikacties inspectie

Om luxe verzuim tegen te gaan houdt bureau leerlingzaken op vrijdag 20 februari a.s. een prikactie. Hierbij zal door een leerplichtambtenaar een aantal scholen onaangekondigd worden bezocht om de aanwezigheid van de leerlingen te controleren.

Lees verder16

Om je niet te hoeven vervelen in de vakantie

Leuke kindervoorstellingen, films, theater, Wiplala, Ali Baba.... Komende weken is er voor kinderen weer zat te doen op cultureel gebied!


Interesse? Klik dan op onderstaande link!!

Lees verder27

Van het bestuur

Felicitaties aan het Excellente team ! 

Gisteren werd in Den Haag bekend gemaakt dat de Casimirschool het predicaat Excellente school 2014 heeft gekregen.

Lees verderPagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste