Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


Ingaven voor de 'Nieuws' categorie

09

Inschrijvingen schooljaar 2018-2019

Vanmorgen hebben wij de inschrijving voor de leerlingen van schooljaar 2018- 2019 open gesteld. Inmiddels zijn alle plaatsen vergeven en zijn wij gestart met een wachtlijst voor de leerlingen die geboren zijn tussen 1-10-2014 en 30-9-2015. Hiervoor kunt u bellen naar de school.

Leerlingen die geboren zijn na 30-09-2015 worden nog niet ingeschreven. Voor de leerlingen die geboren zijn tussen 1-10-2015 en 30-09-2016 start de telefonische inschrijving op 8 januari 2018 om 8.00 uur.

Lees verder19

Casimirschool opnieuw excellent!!

Tot onze niet geringe vreugde hebben we dit jaar opnieuw het predicaat "Excellente School" mogen ontvangen! Deze benoeming is geldig voor de komende drie jaar.

Een fragment uit het juryrapport: 

Lees verder03

Inspectierapport 2015

In de zomer van 2015 hebben we bezoek gehad van de Inspectie. Een paar dagen heeft de inspecteur uitgebreid gekeken in de school, gepraat met kinderen, ouders, leerkrachten en directie.

Lees verder05

Fietsproef en fietscontrole

Fietsproef en fietscontrole
De leerlingen van groep 7 hebben hun verkeersexamen gedaan.

Lees verder27

Van het bestuur

Felicitaties aan het Excellente team ! 

Gisteren werd in Den Haag bekend gemaakt dat de Casimirschool het predicaat Excellente school 2014 heeft gekregen.

Lees verder26

Het complete juryrapport van de Commissie Excellente Scholen

De jury die ons het predicaat "Excellente School" heeft toegekend heeft een fraai rapport over ons geschreven. Dit complete rapport kunt u hier lezen.


Lees verder05

Sinterklaas bij ons op school!

Vandaag was de Sint bij ons op school met zijn zwarte Pieten! Hij bleef de hele dag bij ons. Natuurlijk hebben zijn komst niet onopgemerkt voorbij laten gaan!! 

 

Lees verder04

Verdrietig...

Vandaag hebben we met de kinderen en met elkaar stilgestaan, herdacht, gepraat... Gehuild en gelachen. Herinneringen opgehaald aan Yzette.

Lees verder24

Verbredingslessen

Ook dit jaar zijn we weer erg blij met de ouders die vanuit hun eigen expertise of vakgebied een reeks verbredingslessen geven aan onze kinderen.

Lees verder24

Stroopwafelcollege

Onze groepen 8 gaan in samenwerking met de groepen 8 van OBS De Venen en de GSG Leo Vroman een speciale brugklasdag meemaken. Op dit speciale mini-VO, dat liefkozend we het Stroopwafelcollege noemen, ervaren de kinderen hoe het is om een dagje brugklasser te zijn.

Lees verderPagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste