Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


Ingaven voor de 'Mededelingen' categorie

09

Kinderburgemeester Yassine Mellah

Onze leerling, Yassine Mellah, is de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Hij heeft een mooie taak in het vooruitzicht en zal opkomen voor alle kinderen in Gouda! klik hier voor meer informatie.

Lees verder04

Visitatie Dalton commissie

A.s. donderdag 7 januari wordt onze school bezocht door drie visiteurs van de Nederlandse Daltonvereniging. Een door de NDV erkende daltonschool krijgt een licentie die voor vijf jaar verleend wordt. Na zo'n periode wordt een licentie niet automatisch verlengd, maar moet de kwaliteit op de school eerst weer beoordeeld worden. Dit kan leiden tot een verlenging van twee jaar, indien de kwaliteit niet helemaal in orde is, of tot vijf jaar als de kwaliteit wel in orde is. Dit wordt inmiddels onze vierde visitatie.

Lees verder09

aanmelding nieuwe leerlingen

De telefonische inschrijving voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014 start op 4 januari 2016 om 8 uur. Aanmelden kan alleen telefonisch! 

Het gaat om kinderen die in het schooljaar 2017-2018 vier jaar worden.  

Lees verder03

Het CasiKoor gaat weer beginnen!

Meteen op maandag na de herfstvakantie gaat het CasiKoor weer van start!

Lees verder11

Fijne vakantie!

Het Casimirteam wenst alle kinderen en hun ouders een geweldige zomervakantie, geniet, tank lekker bij, en kom heelhuids terug van alle vakantiebestemmingen!

We zien jullie graag weer terug op maandag 24 augustus!

 

http://tripsthroughtheworld.nl/wp-content/uploads/2015/04/Vakantie.jpg

Lees verder18

Kijkochtend project

Als afsluiting van het project is er a.s. vrijdagochtend een kijkochtend in de school. Om ook onze werkende ouders de gelegenheid te geven is de kijkochtend daarom al van 8.15 uur tot 9.15 uur. U bent van harte uitgenodigd om door de school te wandelen en te bekijken wat onze groepen dit jaar hebben gedaan.

Lees verder02

CasiKoor repetities en optreden voor Vroman100

Vanaf maandag 9 maart komt het CasiKoor weer bij elkaar voor een aantal repetities in het lokaal van groep 8a. We repeteren van steeds 15.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Lees verder16

Mogelijke prikacties inspectie

Om luxe verzuim tegen te gaan houdt bureau leerlingzaken op vrijdag 20 februari a.s. een prikactie. Hierbij zal door een leerplichtambtenaar een aantal scholen onaangekondigd worden bezocht om de aanwezigheid van de leerlingen te controleren.

Lees verder26

Excellente school!!!!!

Tot onze niet geringe vreugde mogen we onszelf vanaf nu "excellente school" noemen!

Vanmiddag zijn in de Stadsschouwburg in Den Haag de scholen bekend gemaakt die dit jaar het predicaat "Excellente school" krijgen. En we zitten erbij!!!!!!!!!

Lees verder19

Groene school

Het duurzamer maken van onze school staat al tijden op ons verlanglijstje. De waan van de dag staat helaas vaak in de weg van lange termijn wensen. Tot er opeens twee Casikids aan het bureau van directeur Wouter stonden....

Lees verderPagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste