Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


09

Wijziging optreden CasiKoor op zaterdag 13 december

Vorig jaar hebben we met het CasiKoor gezongen op het grote Marktplein, op het speciale podium tegenover de Albert Heijn en De Zalm. Dit was als "voorafje" van de Lichtjesparade, de optocht, door de stad. Dit jaar zouden we in eerste instantie alleen "langs de route" een optreden verzorgen, maar vandaag is ons toch gevraagd om na afloop van de Lichtjesparade een optreden te geven op de Markt!!

 

Lees verder05

Activiteiten van het CasiKoor in december - update

Het CasiKoor laat ook deze kerst weer van zich horen! Hieronder kunt u lezen waar het koor deze decembermaand te beluisteren is. Het is best een lijstje geworden! Ouders van onze zangers en zangeressen, print dit lijstje even uit...!

Lees verder05

Sinterklaas bij ons op school!

Vandaag was de Sint bij ons op school met zijn zwarte Pieten! Hij bleef de hele dag bij ons. Natuurlijk hebben zijn komst niet onopgemerkt voorbij laten gaan!! 

 

Lees verder10

Maandviering verzet naar a.s. vrijdag

http://www.dekoelepietenband.nl/wp-contentkp/uploads/2013/10/Theater.jpgDe maandviering van de groepen 1/2B, 5B en 6A is verzet naar vrijdag 14 november.

Lees verder04

Informatie omtrent uitvaart Yzette

Donderdagavond 6 november is er voor de ouders van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Yzette. De uitvaart van Yzette zal a.s. vrijdag 7 november om 11 uur plaatsvinden op begraafplaats De IJsselhof. De school zal die dag gesloten zijn.

Lees verder04

Verdrietig...

Vandaag hebben we met de kinderen en met elkaar stilgestaan, herdacht, gepraat... Gehuild en gelachen. Herinneringen opgehaald aan Yzette.

Lees verder03

CasimirShow van a.s. vrijdag geannuleerd

In verband met het overlijden van Yzette wordt de Casimir Show van a.s. vrijdag geannuleerd.

Lees verder03

Yzette Hage overleden

Helaas moeten we u berichten dat vandaag onze lieve Yzette is overleden.

Lees verder27

Het CasiKoor gaat weer beginnen

Vanaf volgende week maandag 3 november gaan de repetities van het CasiKoor weer beginnen. Iedere maandag repeteren we van 15.30 uur tot 16.15 uur. Alle kinderen vanaf groep 5 die het leuk vinden om te zingen zijn van harte welkom om mee te komen zingen.

Lees verder25

De inschrijfdatum nadert snel...!

Direct na de kerstvakantie gaan de lijnen weer open! Vanaf maandag 5 januari 2015 vanaf 8.00 uur zitten we weer voor u klaar om uw kind in te schrijven.

Lees verderPagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste