Wat gebeurde er op Twitter?

 
  Dalton informatie

 


Voor nieuws van de DALTON-vereniging: Klik hier

 

Nieuws uit de school


05

Fietsproef en fietscontrole

De leerlingen van groep 7 hebben hun verkeersexamen gedaan.

Lees verder18

Kijkochtend project

Als afsluiting van het project is er a.s. vrijdagochtend een kijkochtend in de school. Om ook onze werkende ouders de gelegenheid te geven is de kijkochtend daarom al van 8.15 uur tot 9.15 uur. U bent van harte uitgenodigd om door de school te wandelen en te bekijken wat onze groepen dit jaar hebben gedaan.

Lees verder02

CasiKoor repetities en optreden voor Vroman100

Vanaf maandag 9 maart komt het CasiKoor weer bij elkaar voor een aantal repetities in het lokaal van groep 8a. We repeteren van steeds 15.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Lees verder16

Mogelijke prikacties inspectie

Om luxe verzuim tegen te gaan houdt bureau leerlingzaken op vrijdag 20 februari a.s. een prikactie. Hierbij zal door een leerplichtambtenaar een aantal scholen onaangekondigd worden bezocht om de aanwezigheid van de leerlingen te controleren.

Lees verder16

Om je niet te hoeven vervelen in de vakantie

Leuke kindervoorstellingen, films, theater, Wiplala, Ali Baba.... Komende weken is er voor kinderen weer zat te doen op cultureel gebied!


Interesse? Klik dan op onderstaande link!!

Lees verder27

Van het bestuur

Felicitaties aan het Excellente team ! 

Gisteren werd in Den Haag bekend gemaakt dat de Casimirschool het predicaat Excellente school 2014 heeft gekregen.

Lees verder26

Het complete juryrapport van de Commissie Excellente Scholen

De jury die ons het predicaat "Excellente School" heeft toegekend heeft een fraai rapport over ons geschreven. Dit complete rapport kunt u hier lezen.


Lees verder26

Excellente school!!!!!

Tot onze niet geringe vreugde mogen we onszelf vanaf nu "excellente school" noemen!

Vanmiddag zijn in de Stadsschouwburg in Den Haag de scholen bekend gemaakt die dit jaar het predicaat "Excellente school" krijgen. En we zitten erbij!!!!!!!!!

Lees verder19

Groene school

Het duurzamer maken van onze school staat al tijden op ons verlanglijstje. De waan van de dag staat helaas vaak in de weg van lange termijn wensen. Tot er opeens twee Casikids aan het bureau van directeur Wouter stonden....

Lees verder19

Fijne vakantie!

Het team van de Casimirschool wenst alle kinderen, ouders en familie een heerlijke vakantie, fijne kerst en een fantastisch, gezond, vrolijk, creatief, leerzaam, zinvol 2015!!

 

 

Lees verderPagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste