Aanmelding & inschrijving

In deze categorie vindt u alles over het aanmelden van uw kind, de inschrijfprocedure en de beschikbaarheid van plaatsen per schooljaar.

Uw kind inschrijven op de Casimirschool

Voor het schooljaar 2018-2019

We hebben nog plaatsten beschikbaar voor zij-instromers in de groepen 3,4,7 en 8.

De kleutergroepen voor het schooljaar 2018-2019 zijn in principe vol; u kunt uw kind wel op de wachtlijst laten plaatsen. Dit geldt voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2015. Als u voor uw kind een plekje op de wachtlijst wilt, dan kunt u bellen naar school. U krijgt nog geen inschrijfformulier, er wordt wel een kaartje gemaakt (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Pas als er een plaats is, ontvangt u een inschrijfformulier. Het kind is pas ingeschreven als het inschrijfformulier door ons ontvangen is en wij een bevestiging van inschrijving hebben verstuurd. De bevestiging van inschrijving is voor u van belang. Het is onze bevestiging dat uw kind inderdaad geplaatst is op school.

Voor het schooljaar 2019-2020

De kleutergroepen voor het schooljaar 2019-2020 zijn in principe vol; u kunt uw kind wel op de wachtlijst laten plaatsen. Dit geldt voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2015 en 30 september 2016. Als u voor uw kind een plekje op de wachtlijst wilt, dan kunt u bellen naar school. U krijgt nog geen inschrijfformulier, er wordt wel een kaartje gemaakt (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Pas als er een plaats is, ontvangt u een inschrijfformulier. Het kind is pas ingeschreven als het inschrijfformulier door ons ontvangen is en wij een bevestiging van inschrijving hebben verstuurd. De bevestiging van inschrijving is voor u van belang. Het is onze bevestiging dat uw kind inderdaad geplaatst is op school.

Voor het schooljaar 2020-2021

De kleutergroepen voor het schooljaar 2020-2021 zijn in principe vol; u kunt uw kind wel op de wachtlijst laten plaatsen. Dit geldt voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2016 en 30 september 2017. Als u voor uw kind een plekje op de wachtlijst wilt, dan kunt u bellen naar school. U krijgt nog geen inschrijfformulier, er wordt wel een kaartje gemaakt (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Pas als er een plaats is, ontvangt u een inschrijfformulier. Het kind is pas ingeschreven als het inschrijfformulier door ons ontvangen is en wij een bevestiging van inschrijving hebben verstuurd. De bevestiging van inschrijving is voor u van belang. Het is onze bevestiging dat uw kind inderdaad geplaatst is op school.

Kinderen die na 30 september 2017 geboren zijn worden nog niet ingeschreven!

De telefonische inschrijving voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2017 en 30 september 2018 start op 6 januari 2020 om 8.00 uur.

Buitenschoolse Opvang

De Casimirschool werkt samen met de Bibelebonz, de BSO uit de binnenstad, voor buitenschoolse opvang.Als u uw kind wilt opgeven voor buitenschoolse opvang, dan kunt u met hen contact opnemen. Medewerkers van de Bibelebonz verzorgen ook het overblijven bij ons op school (TSO).

Links:

Bibelebonz

Scholen op de kaart

Elke school in Nederland heeft uitgebreid informatie gedeeld via scholen op de kaart.

Bent u op zoek naar een school van uw keuze, dan kunt u daar ook scholen met elkaar vergelijken. een bezoekje waard!

Links:

Scholen op de kaart