Informatie

Aanmelding & inschrijving

In deze categorie vindt u alles over het aanmelden van uw kind, de inschrijfprocedure en de beschikbaarheid van plaatsen per schooljaar.

Uw kind aanmelden voor de Casimirschool

Zij-instromers

Voor zij- instromers in andere groepen hebben we soms wel een plekje. De meeste groepen zitten echter wel vol. Neemt u over mogelijke plaats in de verschillende groepen contact op met Janet Rozendaal van de administratie: jrozendaal@casimirschool.nl.

Voor het schooljaar 2021-2022

De kleutergroepen voor het schooljaar 2021-2022 zijn in principe vol; u kunt uw kind wel op de wachtlijst laten plaatsen. Dit geldt voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2017 en 30 september 2018. Als u voor uw kind een plekje op de wachtlijst wilt, dan kunt u bellen naar school. U krijgt nog geen inschrijfformulier, er wordt wel een kaartje gemaakt (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Pas als er een plaats is, ontvangt u een inschrijfformulier. Het kind is pas ingeschreven als het inschrijfformulier door ons ontvangen is en wij een bevestiging van inschrijving hebben verstuurd. De bevestiging van inschrijving is voor u van belang. Het is onze bevestiging dat uw kind inderdaad geplaatst is op school.

Voor het schooljaar 2022-2023

De kleutergroepen voor het schooljaar 2022-2023 zijn in principe vol; u kunt uw kind wel op de wachtlijst laten plaatsen. Dit geldt voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2018 en 30 september 2019. Als u voor uw kind een plekje op de wachtlijst wilt, dan kunt u bellen naar school. U krijgt nog geen inschrijfformulier, er wordt wel een kaartje gemaakt (naam, geboortedatum, telefoonnummer). Pas als er een plaats is, ontvangt u een inschrijfformulier. Het kind is pas ingeschreven als het inschrijfformulier door ons ontvangen is en wij een bevestiging van inschrijving hebben verstuurd. De bevestiging van inschrijving is voor u van belang. Het is onze bevestiging dat uw kind inderdaad geplaatst is op school.

Kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2019 en 30 september 2020 worden vanaf 10 januari 2022, vanaf 8.00 uur digitaal ingeschreven!

In aanloop naar januari 2022 zal er op onze site een knop geplaatst worden waarop u kunt inschrijven. Op het moment dat de plaatsen vergeven zijn, zal u een plek op de wachtlijst worden aangeboden. Het is dus zaak om er direct bij te zijn! Onze ervaring in de afgelopen jaren is dat de beschikbare plaatsen snel vergeven zijn. U krijgt van ons, na het ontvangen van uw digitale aanmelding, per e-mail een bevestiging, inclusief een uitnodiging voor een informatiemoment en rondleiding door onze school.

Schoolgids

De schoolgids is een bron van informatie voor de leden van de Schoolvereniging. Hiernaast is deze informatie ook zeer geschikt om een beter beeld te krijgen over het onderwijs op de Casimirschool.

Links:

Schoolgids

Buitenschoolse Opvang

De Casimirschool werkt samen met de Bibelebonz, de BSO uit de binnenstad, voor buitenschoolse opvang.Als u uw kind wilt opgeven voor buitenschoolse opvang, dan kunt u met hen contact opnemen. Medewerkers van de Bibelebonz verzorgen ook het overblijven bij ons op school (TSO).

Links:

Bibelebonz

Scholen op de kaart

Elke school in Nederland heeft uitgebreid informatie gedeeld via scholen op de kaart. Bent u op zoek naar een school van uw keuze, dan kunt u daar ook scholen met elkaar vergelijken. Een bezoekje waard!

Links:

Scholen op de kaart